superheroes2

Celluloid Tunes # 02: Superhelt Spesial!

Man of Steel, Zack Snyders nye tolkning av Supermann-myten, har nettopp hatt premiere på norske kinoer. Vi benytter anledningen til å rette fokus mot et knippe superhelt-soundtracks gjennom historien – både kjente størrelser og superhelt-musikk du neppe har hørt før. I tillegg har vi en egen bolk om superheltene Batman og Superman, blant annet med klipp fra Hans Zimmers musikk til nettopp Man of Steel.

Som vanlig oppfordrer vi lytterne til å komme med egne anbefalinger i kommentarfeltet. Tilbakemeldinger kan også sendes til tjhaga@celluloidtunes.no.

God fornøyelse!

Views: 742

  1. Stian Pignon says:

    Fantastisk at du fant en plass til Ra-One på lista di. Musikken i den filmen var så bekymringsfri og glad at det var umulig å ikke smile når de sang. Dette gjaldt spesielt for Bollywood-versjonen av “Stand By Me”. En av de artigste kinoopplevelsene jeg hadde på TIFF.

  2. John Jamtli says:

    Haha, jeg så også Ra-One på TIFF ifjor. Den filmen var veldig spessiell, stappfull av ekstrem action, ekstrem synging og ekstreme holdninger. Jeg la også da veldig merke til musikken, men nesten 4 timer med 3d ble det litt for meget for meg.
    Og for å sette ting i perspektiv for de som ikke har sett den så legger jeg ved denne scenen ifra filmen: http://www.youtube.com/watch?v=zWfzHDu0NiA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *