Oppdagelser: 2018

Home Forums Norsk Oppdagelser: 2018

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #1646

  Er det noen spesielle utgivelser i 2018 (enten nye scores eller gjenutgivelser av gamle) som du har bitt deg merke i, som har vært positive overraskelser og oppdagelser?

  #1647

  Jeg kjøpte nylig THE SHAPE OF WATER. Desplat er strengt tatt ingen favoritt, og det var mest for å sjekke ut hva som regnes som Oscar-verdig nå om dagen. 🙂 Men det var et hyggelig bekjentskap – synes Desplat serverer noen overraskende gjennomførte, luftige og transparente komposisjoner her. Og “hyggelig” er i grunnen en god beskrivelse av lytteropplevelsen. Og det er bare positivt ment!
  Men jeg har bare hørt på den én gang hittil, så det er for tidlig å si om inntrykket vil feste seg eller om det “går av i vasken” etter hvert.

  #1649

  For min del er årets funn så langt i år Stephen Oliver sin musikk til kostymedramaet Lady Jane (1986), utgitt av Quartet Records i fjor. Følg linken under for å høyre utdrag, og sjekk spesielt ut The Hunt!

  http://www.quartetrecords.com/lady-jane.html

  Lady Jane

  #1669
  Jon AanensenJon Aanensen
  Participant

  Thief Of Hearts (Faltermeyer) 2018 utgaven var en gøy utgivelse, med nye liner notes og bonusspor.

  #1671

  Thief Of Hearts (Faltermeyer) 2018 utgaven var en gøy utgivelse, med nye liner notes og bonusspor.

  Den skulle jeg gjerne sjekket ut. Men har ikke originalutgivelsen heller. Hvordan er det med score ratioen mellom de to?

  #1673

  Toydrums FUTURE WORLD er en elektronisk oppdagelse i år (se ‘hva spiller du nå’-tråden for cover). Synes deres forrige score, PREVENGE, også var bra, men denne er hakket mer melodisk og mindre ‘gritty’.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.