Om Celluloid Tunes

Celluloid Tunes er Norges første og per dags dato eneste webcast om filmmusikk.

Celluloid Tunes startet som en generell webside om filmmusikk i 2000, men ble til slutt lagt ned i 2012. Nå er vi tilbake som et rendyrket radiokonsept på nett. Vi ønsker å spenne over et bredt spekter av temaer – nyheter, komponist-spesialer, sjangerepisoder, intervjuer m.m. Formålet er å spre filmmusikkens glade budskap ut til det norske folk. Vi ønsker å høyne bevissthetsnivået både blant bransjefolk og kulturinteresserte forøvrig i det som er en av verdens mest undervurderte kunstformer.

Jeg heter Thor Joachim Haga og er programleder og ansvarlig redaktør. Jeg er filmjournalist for nettstedet montages.no, medlem av Norsk Filmkritikerlag og Skandinavia-ansvarlig for IFMCA – The International Film Music Critics Association. Jeg har vært pasjonert opptatt av filmmusikk siden begynnelsen av 90-tallet, og har både studert og skrevet mange artikler om emnet i ulike fora. I tillegg er jeg selvfølgelig en ivrig soundtrack-samler.

God fornøyelse – og kom gjerne med tilbakemeldinger!

Oslo, 6. juni – 2013

2 Responses to Om Celluloid Tunes

 1. Nathan Felix says:

  Hi Thor,

  Is there a proper way to send you a message? I love your coverage of film music, especially with you being in Scandinavia. I’m a film composer and I just released my first cinematic symphony called The Curse The Cross & The Lion, and I wanted to share it with you. Here are some links to get a preview. I’d prefer to send via email, so if that is possible please let me know. Thanks!

  Song Stream: http://bit.ly/15yHAJe
  Video: http://bit.ly/1a7qC5t
  Website: http://www.TheCurseTheCrossTheLion.com
  Download: https://app.box.com/s/i03gcnk97gd53oi1fqqy

Leave a Reply

Your email address will not be published.