Oscars-Music

Celluloid Tunes # 41: Oscar-vinnere

Den 88. Oscar-utdelingen ble avholdt 28. februar, og vinneren ble (som de fleste vet) Ennio Morricones The Hateful Eight. Allikevel vil vi ikke gi helt slipp på Oscar-feberen. I denne episoden har vi plukket ut 10 filmmusikk-vinnere i Oscar-historien som ikke er direkte ukjente, men som fortjener mer oppmerksomhet enn de har fått — fra 1940-tallet til 2010-tallet. Bli med tilbake i tid og slå ørene opp for disse gullkornene i Oscar-historien.

Del gjerne episoden i dine sosiale medier eller kommentér under. Tilbakemeldinger kan også sendes på tjhaga@celluloidtunes.no.

Views: 37432

 1. Erlend Flatin says:

  Har dessverre problemer med å spille av i både Chrome, Firefox og Safari. Er det noe sted hvor det er mulig å laste ned episodene? Reiser mye med tog til/fra Lillehammer hvor jeg studerer Filmmusikk-komposisjon, så denne podcasten er jo midt i blinken til å høre på toget

  1. tjhaga says:

   Hei Erlend,

   Så rart det ikke fungerer for deg i Chrome. Jeg har testet den der på de fleste plattformer. Men jeg er klar over problemene med Firefox (og delvis Safari), og jobber fremdeles med å få fikset dette.

   Jeg kan dessverre ikke tilby episodene som nedlasting av rettighetsmessige årsaker, men om du sender meg en mail kan jeg kanskje hjelpe deg med en foreløpig løsning inntil jeg får fikset nettleser-problemet.

   1. Erlend Flatin says:

    Prøvde igjen med Chrome i dag, og nå funket alt fint. Mulig det var ettersom jeg sjeldent bruker Chrome at det var mangel på noen oppdateringer som hindret avspilling. Har du funnet ut hva som er problemet med nettlesere som Safari og Firefox? Kan det være at det trengs en spesiell plug-in for å spille av formatet du bruker?

    1. tjhaga says:

     Ja, det er noe internt i WordPress som skjedde — sannsynligvis med en oppdatering — i desember i fjor. Har vært i kontakt med både WordPress og andre aktører uten resultat. Nå skal jeg imidlertid prøve alternativ hjelp, så får vi se om det hjelper. Beklager bryderiet! Fint at det nå virker for deg i Chrome, i hvert fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *